Life Coaching

  • Home
  • Life Coaching

Zelfreflectie en dicipline is volgens Jiru de basis van je pad. Door jezelf te begrijpen, te blijven ontwikkelen ben je in staat om maximaal te functioneren, keuzes te maken en je plaats te veroveren in de wereld waarin jij wil leven. Prettig functioneren en gewoon gelukkig zijn zonder het eventueel door jezelf opgelegde paradigma. Vaak staan mensen weigerachtig jegens een visionaire dialoog aangezien het vaak vastgeroeste denken onder spanning komt. De bereidheid tot diepgaander reflectie is dan ook een geheel persoonlijke keuze, ook een kwestie van loslaten van een inmiddels evolutionair achterhaald gedachtegoed

Jiru coacht individuen en richt zich op de samenhang van verschillende entiteiten: De persoon, de inter-persoonlijke relaties en het nieuwe pad. Coachen gaat bij Jiru over transformeren en het realiseren van de nieuwe vrijheid in jezelf.

Jiru gaat bij persoonlijke coaching altijd uit van jouw mogelijkheden, beperkingen en het bereiken van jouw nieuwe pad. Voor meer informatie neem je contact op om de mogelijkheden te bespreken.