Jiru

De basis van ons gedrag ligt onder de oppervlakte. Begrijpen wat de drijfveren zijn van jouw gedrag helpt je om je juiste pad te bereiken..

De geschiedenis van Jiru begint in 1987 in Ayutthaya, de oude spirituele hoofdstad van Siam, waar hij in aanraking komt met de authentieke traditionele gebruiken en vanuit generaties doorgegeven spirituele principes. In de daarop volgende jaren bezoekt hij o.a. het Verre Oosten, Midden Amerika en Brazilie waar hij verder kennis maakt met de verbluffende kracht van de traditionele gebruiken die van generatie op generatie worden doorgegeven.

Na een opleiding als magnetiseur en hypnotherapeut praktiseerde hij in Rotterdam, Amsterdam en Londen. In de daarop volgende jaren verbleef hij elk jaar geruime tijd in een tempel en werd na veertien jaar studie als eerste Westerling gezegend door Ajarn Loung Podam van de Wat Jangsirisamphan in Bangkok als monnik en sjamaan.

Naast zijn werkzaamheden als sjamaan en spiritueel coach is hij op verzoek pro forma beschikbaar voor begeleiding bij het overgaan.

Jiru was de laatste dertig jaar actief bezig om zich spiritueel te blijven ontwikkelen,- En was actief als adviseur en coach met o.a. topsporters, kunstenaars en beleidsmakers.

Het grootste gedeelte van de inkomsten van Jiru gaat naar kleinschalige goede doelen die uitsluitend worden gerund door vrijwilligers. In de meeste gevallen is dit een dierenasiel. Mensen die niets hebben en ook nergens terecht kunnen hebben de aandacht van Jiru. Een doos boodschappen, een kinderwagen of televisie anoniem laten bezorgen geeft Jiru veel plezier en de positieve energie om te [Over] leven.