Chakra Balancing

  • Home
  • Chakra Balancing

Ieder mens bestaat uit/ is een groot dynamisch energieveld. In dit veld bevinden zich vele zeer fijne energiekanalen. Op de kruispunten van deze energiekanalen bevinden zich energiecentra die chakra s worden genoemd. Het woord chakra betekent wiel of rad en komt uit het Sanskriet. Je kunt het je voorstellen als een draaikolk-achtig veld van energie.

Deze draaikolk wekt zuigkracht op waardoor energie of informatie wordt aangetrokken. In de chakra wordt deze energie getransformeerd in meer specifieke energieën, die ieder van invloed zijn op het functioneren op fysiek, psychisch, mentaal en spiritueel niveau. In een chakra wordt dus energie opgenomen en afgegeven. Een chakra functioneert niet geisoleerd en elke verandering is weer van invloed op een andere chakra en het gehele systeem.

Een chakra healing kan ook in de vorm van een Chakra Balancing. Dit is een meer uitgebreide vorm van healing waarbij elk chakra een aparte healing krijgt met een combinatie van kristal therapie, magnetiseren, klankschaal balancing en acupressuur.  Doordat de energie in je lichaam vrijer kan stromen vindt er ten eerste totale ontspanning plaats. Hierdoor ben je beter in staat om te voelen en gebeurtenissen / situaties beter te integreren.

Met aura- en chakrahealing worden energetische blokkades weggehaald. Je energieniveau gaat weer omhoog, je hoofd en emoties en lijf komen tot rust en je kan je ingesleten patronen gaan loslaten.  De energiestroom wordt hersteld. Je merkt dit herstel op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau, je leeft bewuster. De balancing werkt door van celniveau, op zielsniveau, je spirituele verbinding en Ki - Levensenergie.