Aura Healing

Je levensenergie breidt zich ver buiten je fysieke lichaam uit. Dit energieveld noemen ze de aura. Via dit energieveld wissel je voortdurend informatie uit met de omgeving. Ervaringen worden tijdelijk of langdurig 'opgeslagen' en dit beïnvloedt de manier waarop je in het leven staat en jouw lichamelijk en geestelijk welzijn. Vaak ontstaan door herhaling van bepaalde gedachten en emoties vaste patronen in je energieveld en daarmee in je leven, zowel de blokkades als positieve houdingen.

In de aura bevinden zich een aantal energiecentra, de chakra's. Zij creeren het auraveld. Elk chakra is verbonden met specifieke lichaams- en levensgebieden. Je hartchakra heeft bijvoorbeeld fysiek te maken met hart, longen, armen en handen en werkt in op het levensgebied liefde en relaties.

Met aura- en chakrahealing worden energetische blokkades weggehaald. Je energieniveau gaat weer omhoog, je hoofd en emoties en lijf komen tot rust en je kan je ingesleten patronen gaan loslaten. De energiestroom wordt hersteld. Je merkt dit herstel op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau, je leeft bewuster.

De behandeling werkt door van celniveau, op het zielsniveau en op je spirituele verbinding.